Ivanjičkih 7K

Prava staza za sve hedoniste ili one koji se tako osećaju. Doći u Ivanjicu, proći fantastičnom stazom, napuniti pluća čistim vazduhom, a krv obogatiti crvenim krvnim zrncima… Ovo je nešto što Ivanjica najbolje može da vam podari.
7km
Dužina trase
100
Takmičara
195m
Visinska razlika
Katići - Subota - 18. maj 2024., start u 12h
Fantastični predeli, vidikovci, proplanci i livade
Staza koja nije tehnički zahtevna
Start trke na 1010 mnv
1 okrepna stanica
Ručak i osevežnje na kraju trke
Obezbeđene svlačionice i toaleti
Startni paket + dry fit majica + finišerska medalja
3.000 RSD
POPUNJENO!
Limit učesnika: 100

Start trke , Subota 18.05.2024 u 12h

Za one koji vole trke, da trče, da se nadmeću i sa sobom ali i sa drugima i da ispitaju svoju brzinu na trail stazi, ona je prava za njih, dobra, brza i uglavnom lagana staza... A za one koji vole da trčkaraju, baš će uživati ... a za one koji vole da prošetaju, pravi raj .

Svi oni koji se do sada nisu oprobali u trailu i čini im se da je 23 km ipak za sada veliki zalogaj, ovo je staza na kojoj će steći neophodno iskustvo u trčanju u prirodi

Start trke je u živopisnom selu Katići na nadmorskoj visini od 1010 mnv. Selo iz koga se pruža fantastičan pogled na Mučanj, ali isto tako i na gotovo pola Ivanjičke opštine ?. Na startu su vam na raspolaganju svlačionice, toaleti, kao i prostor gde možete ostaviti svoje lične stvari.

Staza nije zahtevna, lepa, divni pogled gotovo čitavom stazom. Staza je široka, dobro "utabana", ide se odličnim seoskim putevima. Nakon 3,5 km od starta gde se konstantno lagano spuštate, vas očekuje i okrepna stanica, odakle i kreće lagani uspon ka cilju, sa pogledom na 3 strane sveta u kome ćete baš uživati.

U cilju, uz standarni i tradicionalni zagrljaj vas očekuje finišerska medalja i topli obrok.

Trka je ograničena na 100 učesnika. Limit je 3 sata za završetak trke.


Trek trke možete preuzeti OVDE


Mapa


Elevacija